Чим багатша держава, тим більше її жителі економлять на опаленні, - експерт (інфографіка)

Суспільство стає багатим тільки тоді, коли починає усвідомлювати свою відповідальність, вважає Танасов.

Інфографіка: температура опалення на ніч. Фото: "Фейсбук"

Німецький виробник термостатів Tado опублікував інфографіку, в якій розповів про результати своєї діяльності в 2014 році. Про це пише експерт Дмитро Танасов, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", продовжуючи:

"Нас в этой инфографике интересует одна конкретная карта: какую температуру устанавливают на ночь пользователи термостатов в своей квартире в каждой стране.

Чем богаче страна, тем холоднее в квартире

Чтобы понять, зависит ли экономия на отоплении от богатства страны, мы нанесли эти цифры на график. И сделали вывод: да, зависит. Чем богаче государство, тем больше его жители экономят на отоплении. Или наоборот: чем больше жители экономят на отоплении, тем богаче государство.

О корректности формулировки можно спорить, но понятно, что с увеличением ВВП на душу населения снижается температура в квартире. Из этого правила есть несколько исключений, скажем, датчане и швейцарцы любят потеплее, но в целом закономерность видна чётко.

В чём причина? Общество становится богатым только тогда, когда начинает осознавать свою ответственность: за выборы, за политиков, за экономику, за экологию, за природные ресурсы. И тогда, когда каждый принимает решение, что теперь будет делать всё, чтобы ему жилось лучше".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...