Чим ризикує Навальний, погоджуючись на дебати з опальним ватажком ДНР - Рабінович

​Загострення пристрастей буде величезним, і це на руку його впізнаваності, яка стрімко йде вгору

Слава Рабинович

Російський фінансист і блогер Слава Рабинович заявив, що лише частково розуміє, навіщо опозиціонеру Олексію Навальному дебати з екс-ватажком терористів "ДНР" Ігорем Стрєлковим (Гіркіним) , повідомляють Патріоти України. З посиланням на "Апостроф".

"З одного боку, хтось може заперечити мені: "А що, Путін не є бандитом і вбивцею, ще крутішим, ніж Гіркін? Адже він є його начальником: Путін розв'язав війну в Україні, а Гіркін був лише одним з виконавців. Так що, тепер з Путіним не брати участь в дебатах ..?"- сказав Рабинович.

Експерт підкреслив, що неправильно давати бандиту і вбивці публічну площадку. Разом з тим, зазначив, що Навальний є майстром realpolitik.

"У цьому відношенні йому потрібно в скандальній формі вирватися в топи новин. Загострення пристрастей буде величезним, і це на руку його впізнаваності, яка стрімко йде вгору", - уточнив Рабинович.

Другим фактором він назвав те, що Стрєлков уособлює собою якогось проводиря частини населення, яка може себе асоціювати з російським націоналізмом і імперською істерією.

"Якщо припустити, що Навальний словесним чином повністю розгромив би Гіркіна в таких дебатах, і деякі послідовники Гіркіна, що не замазати себе реальними злочинами, перейшли б на бік Навального, це було б добром, а не злом", - сказав фінансист, уточнивши, що шансів на перемогу у Навального не так вже й багато.

Рабинович підкреслив, що він особисто навіть в realpolitik ні за що не надав би майданчик для дебатів з таким бандитом і злочинцем, як Гіркін.

"Місце цієї людини - на лаві підсудних в Гаазі або Києві", - підсумував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...