Чистої води спекуляція: Олеся Яхно про "входження" "ЛДНР" до складу РФ

Окуповані території потрібні Кремлю як спосіб створення і посилення громадянського конфлікту на грунті військової агресії РФ.

Ватажки "республік". Фото: Преса України.

Думаю, новина про те, що Росія нібито збирається включити "ЛДНР" до складу РФ - спекулятивна. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці політолог Олеся Яхно, передають Патріоти України і цитують далі:

"Рассчитана, во-первых, на то, что Киев станет уступчивее (а то ж часть Донбасса уйдёт).

Во- вторых - на боевиков-самопровозглашенцев, чтобы "подзадорить" их в войне.

Ну, и в-третьих - возможно, на ту часть мирных граждан, которая поняла, что Кремль использовал их как инструмент против Украины.

Писала, но повторюсь: не нужен России Донбасс сам по себе. Оккупированные территории нужны Кремлю или в качестве постоянно кровоточащей раны (как способ создания и усиления гражданского конфликта на почве военной агрессии РФ). Или в качестве дубины/автомата/ града (как способ разрушения Украинской государственности)".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...