Да Беня на вас чхать хотел! Где вы, а где Беня? - Український олігарх в Давосі змагався в дотепності з нардепом Лещенком

Обидва - і олігарх, і нардеп - дивляться у майбутнє з оптимізмом. Або принаймні добре роблять вигляд.

Економічний форум у Давосі. Фото: соцмережі.

На міжнародному економічному форумі в Давосі між народним депутатом Верховної Ради від "Блоку Петра Порошенка" Сергієм Лещенком і олігархом Олександром Ярославським трапилася сутичка. Про це повідомляє НВ, передають Патріоти України.

За даними ЗМІ, о 6.30 ранку в готель Мorosani, де проходив сніданок, прибули українські журналісти і депутати Верховної Ради з міжфракційного об'єднання "Єврооптимісти". В цей же час в кулуарах форуму з дружиною Мариною з'явився власник групи DCH Олександр Ярославський.

"С кем из власти вы сейчас общаетесь?" поинтересовалась у него Севгиль Мусаева-Боровик, главный редактор "Украинской правды".

"С Лещенко сейчас буду общаться. Он же теперь тоже власть",иронизировал Ярославский, заметив неподалеку Сергея Лещенко.

"Буду вас троллить", поздоровался Лещенко с бизнесменом. "Как там ситуация с Металлистом (харьковский футбольный клуб, которым раньше владел Ярославский, нынешний собственник беглый бизнесмен Сергей Курченко, ред.)? Не хотели бы вернуть клуб?" спросил нардеп.

- А как вам во власти? Слабенько пока что-то, потроллил бизнесмен в ответ.

- Подождите, я в политике с ноября 2014 года.

- У меня такое ощущение, что вы там вечно.

- И уже Беню (олигарха Игоря Коломойского) ограничили, Мартыненко (бывший нардеп фракции Народный фронт, которого швейцарская прокуратура подозревает в получении взятки, прим.ред.) ушел.

- Да Беня на вас чхать хотел! Где вы, а где Беня? И Беню с Мартыненко на хлеб не намажешь.

- Раз вы говорите, что я плохой депутат, для меня это комплимент. Вы представитель олигархического клана, продолжил нардеп.

- Душа моя, я построил отель, стадион, аэропорт. Это конкретные вещи, которые видят люди. А ваши расследования куда прилепить? Обращаюсь к вам как к депутату, когда будет закон о казино? спросил Ярославский.

- Это вопрос к министру финансов.

- А вы депутат. Я же ее не знаю, так как вас".

Повідомляється, що наприкінці перепалки з Лещенком Ярославський заявив, що все ж вважає його хорошим депутатом, але зазначив, що потролліть його у нардепа все ж не вийшло.

Також Ярославський заявив про те, що не збирається залишати Харків, навіть незважаючи на те, що мером міста є Геннадій Кернес. "Кернес сьогодні є, завтра немає. А я буду вічно", - випромінює оптимізмом Ярославський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наші мужні бійці знищать два важливі об'єкти": Відома тарологиня заінтригувала передбаченням про Крим (відео)

четвер, 2 травень 2024, 13:06

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила знищення двох об'єктів у Криму. Вона наголосила, що чекати залишилось недовго. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. . Яна Пасинкова зазначила, що ...

Пішли на концерт Кообзона: ЗСУ ліквідували капітана армії РФ і ще кілька офіцерів (фото)

четвер, 2 травень 2024, 12:40

В Україні "знайшов смерть" капітан-окупант Батін Олексій - військовий злочинець, який брав участь у незаконному вторгненні на українські території. Про його ліквідацію повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц", передають Патріоти ...