"Даёшь Московскую народную республику!", - "ЛДНР" підказали шлях до порятунку

Бойовикам запропонували захопити Москву та зробити президентом Віктора Януковича.

Сюрприз для Януковича? Фото: www.sostav.ru.

"Внимание "ДНР" и "ЛНР", Россия вас ждет с распростертыми объятиями, только вам требуется доказать вашу преданность МНР! Собирайтесь в один кулак, (в одиночку вас уничтожат ) и ударной силой прорыв на РОСТОВ, там вас ждет Янукович, Новый президент Московии!" - написав користувач Євген Голоха у "Фейсбук" в спільноті "Патріоти України - єднаймося", передають Патріоти України.

Пополнение новыми бойцами и боекомплектами в Российских воинских частях по пути следования на Москву! Только так вы спасетесь сами и спасете Россию! Ура! "ДНР", "ЛНР", МНР - на штурм Кремля, за Россию! Объединенная в один кулак "Российская Повстанческая Армия"! На штурм Кремля - УР-РА-А-А-А! Анархия - МАТЬ порядка!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...

"Російський" військовослужбовець, який відкрив вогонь по "своїх", виявився жителем окупованих територій

субота, 4 травень 2024, 19:53

"Російський" військовослужбовець відкрив вогонь по "своїх" і розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника, передають Патріоти України. Росіяни роз...