"Давайте называть вещи своими именами. Савченко уже вынесла приговор Путину и его системе", - Сотник

Після оприлюднення останнього слова Савченко навряд чи можна сподіватися на якийсь обмін. Сама Надія для себе вже все вирішила, прикувавши фашистського лідера до ганебного стовпа.

Путіну у світі відведена роль ізгоя та вбивці. Ілюстрація:justus.com.ua

У середу, 9 березня, в Донецьку Ростовської області відбулося нове судове засідання у справі української льотчиці Надії Савченко. Під час засідання суд оголосив дати винесення вироку - 21 і 22 березня. Хід подальших подій Апострофу спрогнозував російський журналіст і блогер Олександр Сотник, інформують Патріоти України.

Давайте називати речі своїми іменами. У Росії суду немає. Він знищений. Є політичне замовлення однієї людини. Точніше - обезлюдненої істоти на прізвище Путін. І ніякого держобвинувачення теж немає. Є безсовісні виконавчі опричники - гвинтики в машині репресій. Вони лише озвучують волю нашого кремлівського Горлума.

Ймовірно, саме він і визначив термін ув'язнення в 23 роки. І якщо такий термін визначено - значить, він не збирається йти з влади взагалі, а відпускати Надію Савченко - тим більше. Він не буде відповідати на звернення світової спільноти, промовчить і на заклики Байдена і Керрі.

Сьогодні Пєсков дав коментар в звичній знущальній манері: "Ми не можемо погодитися зі спробами втручання в судові процеси, які відбуваються в нашій країні в суворій відповідності до чинного російського законодавства, до яких, безумовно, відноситься процес над Савченко.

Будь-які втручання тут неприпустимі. У нас існують певні процедури, які виконуються в даний момент. У зв'язку з тим, що йде судовий процес, будь-які коментарі, по суті, також вважаємо неможливими і неприпустимими". Коли в нацистській Німеччині йшов процес над Георгієм Дімітровим, фюрер, зрозуміло, теж не втручався: адже все відбувалося "в суворій відповідності" з законами Третього Рейху.

Тому можна вважати, що "суд" винесе жорсткий вирок. Якщо, звичайно, встигне винести. Тому що Надія Савченко вже винесла вирок Путіну і його системі, оголосивши сухе голодування і утримуючи його протягом 6 днів. Це смертельно небезпечно, і якщо вона не виживе, відповідальність за її загибель повністю ляже на Володимира Путіна і його систему влади.

Після оприлюднення останнього слова Савченко навряд чи можна сподіватися на якийсь обмін. Сама Надія для себе вже все вирішила, прикувавши фашистського лідера до ганебного стовпа. А сьогоднішній жест "середнього пальця", за фактом адресований Путіну, - тільки закріплює характер фатальності її долі, як це не прикро. Боюся, що нам доведеться готуватися до найгіршого розвитку подій, як це не жахливо.

Російське суспільство або боїться поглянути правді в очі, або транслює пропагандистські формули з телевізора. Коли людям починаєш пояснювати суть справи, вони, як зомбі, твердять: "Я не знаю, чи так це, але ось я чув по телевізору, що ..." - і далі йде набір стандартних фраз, отриманих з пропагандистських шоу Соловйова і передач Кисельова. Суспільство начисто втратило розум і здатність до критичного мислення, не кажучи вже про спрагу об'єктивного пізнання.

"Справа Савченко" може обернутися особистими неприємностями як для Путіна, так і для виконавців його злочинної волі. Уже складено "список Савченко", і він буде постійно розширюватися. Але Путін уже звик до ролі ізгоя і, схоже, вона починає йому навіть подобатися.

Адже тепер він може не обмежувати себе дотриманням пристойності і формальностей, поклавши на стіл копита замість ніг. Світ шокований? Прекрасно. Можна робити що завгодно: порушувати правила, грубіянити, бомбити, садити - все одно репутації ніякої більше немає.

А разом з нею знецінюються і правила. Втім, їх для Путіна ніколи не існувало. І чим швидше світ це усвідомлює, тим більше шансів нейтралізувати цього фашиста разом з його оточенням.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...