"Давайте уявимо собі: нема Порошенка. Все, пішов", - нардеп Ар'єв

Найбільш вірогідними кандидатами на посаду президента можуть виявитися Юлія Тимошенко, Андрій Садовий та Олег Ляшко.

Олег Ляшко та Юлія Тимошенко. Фото: uapress.info.

"А давайте уявимо собі - нема Порошенка. Все, пішов. Чи пішли. Всі такі - ура, шоколадного скинули, танцюють, тусують, малюють інфографіки і плани дій, пишуть щасливі пости в фейсбуках. А раптом Конституція - альо, нового обирайте. І всі з інфографіками, планами дій і щасливими постами починають дивитись на реальних кандидатів. А голосують за них далеко поза межами тусовки з інфографіками. Номер раз - Юлія Володимирівна. Чудовий кандидат, у неї з нами великий досвід", - написав нардеп Володимир Ар'єв на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Проте у нас з нею теж. Номер два - Садовий. Чудовий кандидат, щоправда злякався одночасно і геїв, і ультраправих. Тому, як мудрий керівник, вирішив, що все якось саме розрулиться. З цією мудрістю і президентською булавою він чекатиме поки труп Путіна пливтиме Москва-рікою. Блискуча стратегія, якщо до того Дніпром не пропливе якась напівіржава баржа з прапором ЧФ РФ, яку ніхто не зупинить, бо не знайде головнокомандувача. Номер три - Ляшко. Стоп сміятись! Він реально третій. Не смішно? Ну ок. Коротше, вибір президентів широкий, повноцінний, а головне такий, як є і тут ніякий інфографік не допоможе.

Парламент. Обираємо восени. Ура, упирів вигнали, щастя на обрії з інфографіками, планами дій і стратегіями! Пости будуть потім. Чи буде новий закон з відкритими списками на дострокові? Ага, подивіться на позафракційного мажоритарника з охайно прилизаною залисиною.

Він якраз проголосує, за сусіда теж! І з ним ще півтори сотні таких. Оппоблок, який округи купує, як баба курей, теж біжить аж пада. А за ним Воля народу та Відродження, всі мажоритарники-латифундисти. Уявили? Забули. Ідемо з тим законом, що є.

З планом дій і стратегією в інфографіках. Отримуємо на виході всі партійні кольори в приблизно рівних пропорціях зі збільшеним опоблоком, а в мажоритарній частині - двісті штиків пацанів з минулого, бо виборець, якого забібали всі розборки, смачно харкне на асфальт - вони там всі однакові, тому з цього хоч Х-сот гривень візьму. Потім наслідок волевиявлення радо єднається в залі. Якщо весь цей карнавал когось і обере прем'єром, то є великий ризик що його прізвище швидше починатиметься на Аза-, а закінчуватиметься на -ров чи щось типу того, і аж ніяк не на Тимо- і -шенко чи Садо- і -вий, тим більше... Ні, Олеже Валерійовичу, я більше не буду, чесно!

А от генпрокурора треба міняти. Бо вони там скоро дійдуть до стану, коли перегризуть одному горлянки без метафор. Хоча, може це й на краще? Тоді легше буде чистити систему. Зараз, хто б не став на чолі цих різників на прокурорській (я нічого з назвами не переплутав?), він опиниться з одним простим фактом - на зарплату в 3000 грн чесний юрист навіть на конкурс не прийде.

Прийде той, хто знає, як на ці гроші купити Лексус чи Інфініті і зробити інстаграмку з дорогого курорта. Талантище прийде! Головне, з досвідом. І поки у прокуратури нема свого друга, який підвищить їй зарплату, як є (поки що) Арсеній у Арсена і поліції, про успіхи реформ годі думати. Але чи хтось думає? Всі зайняті іншим. Планом дій, інфографіком та постом в фейсбук.

P.S. Серйозно тепер. Якщо не зможемо зараз, в ці дні, припинити взаємопоборювання всіх з усіма, закінчимо як в 1918. Будемо дописувати пости - хто з еміграції, хто з Якутії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...