Давайте згадаємо прогнози і проаналізуємо факти, - Олег Пономар

Ще два роки тому мало хто вірив в майбутнє України - сьогодні ми маємо безвіз, Асоціацію з ЄС і дату вступу до НАТО.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.Прогнози (інсайди). Вчора в коментарях кілька разів знову порушувалося питання віри в Україну. І про те, що на нас (на тих, хто вірить) трохи дивно (м'яко кажучи) дивляться оточуючі. І в зв'язку з цим я згадав свій ефір, який відбувся рівно два роки тому - 15 травня 2015 року. Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"Но перед тем, как вы его пересмотрите, - две цитаты за последний месяц:
"И мы четко осознаем, что защита наших стран начинается с Украины. За что вам очень благодарны" - вице-президент ПА НАТО Юкнявичене, 28.05.2017.

"Это абсолютно исторический день для моей 45-миллионной нации и также исторический день для ЕС. Украина возвращается в европейскую семью и говорит свое последнее "прощай" советско-российской империи" - Президент Украины, 17.05.2017.

Теперь выписываем на лист бумаги сухие факты за эти два года и слушаем эфир. Ну и лица, конечно)

1. В Польшу и страны Балтии переброшено тяжелое вооружение из США и размещены по батальону НАТО в каждой из этих четырех стран для сдерживания России.

2. На историческом Саммите НАТО-2016 в Варшаве Украине предоставлен беспрецедентный пакет помощи и определена дата, до которой технически Украина должна быть готова для вступления в Альянс - 2020 год.

3. О Плане Маршалла официально говорят На Западе. Конгресс ЕНП (крупнейшая европейская партия) принял об этом специальную Резолюцию.

4. Украина уже - ассоциированный член ЕС.

5. Украина уже имеет безвизовый режим с ЕС.

ПС. Мне немного легче верить (есть основания, есть информация), а вы, реально, герои. Спасибо".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...