Даже хоронят за счет родителей: Бойовики "ДНР" поскаржилися на важку службу та нестачу зарплати

Терористи вже не бояться публічно обурюватися фінансовими проблемами та злодійством своїх командирів.

Ілюстрація:Новости - bigmir)netc

Все частіше бойовики "ДНР" публічно скаржаться на фінансові проблеми, злодійство командирів, затримки з зарплатою і "коротку пам'ять" сепаратистів. На цей раз найманці з Горлівки розповіли, як живуть на 15 тисяч рублів забезпечення і чому їх сім'ї голодують. Про це повідомляє журналіст Микита Синіцин у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

Щомісяця за стандартним контрактом вони отримують 15 тисяч російських рублів, приблизно тисячу на тиждень витрачають на оплату продуктів харчування для кухні. Крім цього, найманцям доводиться за свої гроші купувати форму і берці, інструменти для службовців на допоміжних роботах і іноді потрібні для підрозділу матеріали. У підсумку до кінця місяця нічого не залишається.

“Многих бойцов подразделения, особенно из числа не идейных, а тех, кто пошел служить, потому что на гражданке остались семьи, которые нужно кормить, такая арифметика, безусловно, не радует", - пише Синіцин.

Останнім часом також туго стало зі звільненнями. Місцями особовий склад по 2 місяці знаходиться на на казарменому положенні.

"Нам еще везет, мы не на передовой, а вот части, которые стоят в районе Зайцево, каждый день участвуют в боестолкновениях и если кто-то гибнет, его не хоронят за счет подразделения, как прежде, теперь все похороны - за счет родственников, обычно родителей", - зізнався один з" військовослужбовців ДНР".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...