"Даже в дни позорного российского судилища над Надей не сочли нужным поддержать своим присутствием и словом", - політолог про "Батьківщину" та Тимошенко

Лідерка партії обіцяла, що зробить усе можливе для звільнення української льотчиці, але насправді навіть ніколи не приїхала у суд.

Юлія Тимошенко. Фото: postironic.org.

У період політичної депресії команда партії "Батьківщина" та її лідер Юлія Тимошенко отримали другий шанс завдяки імені української льотчиці Надії Савченко в своїх списках, але жоден представник цієї партії жодного разу не приїхав підтримати її під час судових розглядів в Росії. Про це заявив український політолог Павло Нусс на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Со всех трибун, на всех эфирах Юлия Тимошенко и ее "армия" обученных ораторов, размахивая знаменем Надежды, давали слово делать все возможное для освобождения Савченко. Выборы прошли. Трибуны стихли, а их эфиры приобрели привычно скучный, серый и дешевый тон. И даже в дни позорного российского судилища над Надей они не стали ей опорой в зале, не сочли нужным своим присутствием и словом поддержать ее. Хотя должны, обязаны. Хотя...", – написав він.

"И только лишь Украинцы продолжают бороться за свою Надежду. Народ использует для этого свой глас, молитву, веру. Президент и его команда парламентёров ведет переговоры с лидерами мировых держав, убеждая их в острой необходимости политического и экономическго давления на Путина, чтобы возвратить домой Сенцова, Савченко и остальных заложников "Владимира Кровавого". Освободим. Вернем домой", - резюмував Нусс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...