"Действительно Мордор": Сповідь емігрантки з Росії

Неможливо повірити, щоб в один день звільнили керівництво головного незалежного ЗМІ країни через публікації про президента, і в той же день очевидний винуватець цього дійства цинічно заявив, що в ЗМІ повинна бути представлена альтернативна точка зору.

Властитель Мордору. Ілюстрація: www.5.ua.

Телепродюсер Катерина Макаревич, яка емігрувала з Москви до Києва, заявила, що змогла усвідомити весь жах того, що відбувається в Росії лише перебуваючи в Україні. Відповідний запис вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами Катерини, вона спочатку намагалася переконати співрозмовників, які називали Росію "Мордором". "І ось тепер можу сказати, що я помилялася. Власне, весь жах того, що відбувається там, на моїй Батьківщині, стає очевидним, коли знаходишся не всередині, а ззовні. Коли живеш в іншій країні, набагато виразніше бачиш все пекло. Саме так", - пояснила вона.

Макаревич нагадала про останні резонансні події в Росії: зміну керівництва медіахолдингу РБК і видворення з Чечні активіста, який насмілився критикувати главу регіону Рамзана Кадирова. "Варто виїхати і пожити в іншій країні, як починаєш виразніше розуміти, що ну просто неможливо так, щоб в один день звільнили керівництво головного незалежного ЗМІ країни через публікації про президента, і в той же день очевидний для всіх винуватець цього дійства цинічно заявив, що в ЗМІ повинна бути представлена альтернативна точка зору", - написала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд... активні напрямки, Східна операційна зона - Костянтин Машовець

четвер, 9 травень 2024, 5:00

1. Куп'янський напрямок... Противник продовжує наступальні дії з метою виходу до бар'єрного рубежу по річці Оскіл на ділянці між Куп'янськом та Боровою. Зокрема: . - Передові підрозділи перегрупованого в район с.Синьківка 7-го окремого мотострілецьког...

На Херсонщині для окупантів настало справжнє пекло: До Криму прибула велика "партія" 200-з та 300-х російських загарбників

четвер, 9 травень 2024, 3:25

Українські вояки посилюють вогневий вплив на загарбників. Нові поставки артилерійських снарядів та ракет від союзників вже дають про себе взнаки. У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих оку...