Деокупація Криму та звільнення політв'язнів: Яке рішення приймуть в ВР під тиском громади?

Нерішучість нардепів щодо кримського питання та незаконного утримання політв'язнів, призвела до акційних протестів в стінах ВР.

Р.Чубаров вимагає у ВР вирішити питання деокупації Криму.Акція у Верховній Раді на підтримку кримськотатарських сімей політв'язнів спрямована на стимулювання органів влади до подальших дій щодо деокупації Криму. Про це журналістам телеканалу "112 Україна" повідомив народний депутат (БПП) Рефат Чубаров, інформують Патріоти України.

"Ми сподіваємося, що сьогоднішній день (Криму у Верховній Раді, - ред.) буде стимулювати органи влади, в першу чергу, президента, щодо наших подальших дій, які призведуть до деокупації Криму", - зазначив він.

Сам Чубаров збирається порушити питання переформатування статусу АР Крим з трибуни парламенту.

Окрім цього, за словами Чубарова, планується виступ адвоката Миколи Полозова, який займається справами кримських політв'язнів. "Думаю, Полозов буде виступати на спеціальному заході, який буде проводитися тут, у приміщення ВР, але не думаю, що це буде трибуна ВР. Але всі наші заходи також будуть висвітлюватися журналістами", - сказав він.

Як повідомлялося, у кулуарах Верховної Ради 23 лютого пройде акція на підтримку кримськотатарських сімей політв'язнів. Планувалося, що кримськотатарські діти відкриють засідання депутатів віршами та піснями. Після цього аж до вечора в кулуарах ВР буде тривати низка заходів. Будуть демонструватися портрети кримських політв'язнів, незаконно заарештованих окупантами, доповіді правозахисних організацій, а також благоді

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...