"Держава мусить перешкоджати появі російських диверсантів ще на етапі перетину українського кордону": Олександр Доній про правильні відносини з Росією

"Ввести візовий режим для російських громадян."

Джерело: uainfo

"Не можна до кожного в Україні, потенційно цікавого росіянам, в якості мішені приставити по 10 СБУшників. Навіть якщо здійсниться мрія авторитарної влади, і лави СБУ збільшаться ще вдесятеро", — пише Олександр Доній, передають Патріоти України, і продовжує:

"Держава мусить перешкоджати появі російських диверсантів ще на етапі перетину українського кордону.

Для цього необхідно було:

  • Розірвати дипломатичні стосунки з Росією.
  • Припинити державне транспортне сполучення з Росією (залізничний транспорт, автобусні перевезення).
  • Ввести візовий режим для російських громадян (адже навіть за розривання дипломатичних стосунків якась частина громадян перетинає кордон), і жорстко контролювати видачу віз російським громадянам, які перетинають кордон.
  • Нарешті визначитися з окупованими Росією територіями. Ввести режим однобічного перетинання кордону (з окупованих територій — одноразове перетинання на вільну від окупантів територією, і ніяк не зворотньо. А не так, як зараз — постійне курсування то на територію під окупантами, то на вільну територію). Фактично — вивід українських громадян із територій, які знаходяться під контролем окупантів. Для цього — комплекс заходів по забезпеченню біженців житлом, тимчасовою роботою, соціальними гарантіями.

Та всього цього за три роки агресії з боку Росії не зроблено. А це означає, що російські спецслужби можуть в Україні робити що завгодно: вбивати "мішені", підривати склади, купувати політиків і чиновників, створювати організаційні та пропагандистські мережі.

То чому дивуєтеся?"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...