Дезінформація чи правда? У терористів проговорилися, коли росіяни підуть з Донбасу

Поранення Мотороли і його вивезення в Петербург виглядають дуже своєчасним незалежно від того, як і де це поранення було отримано.

Ешелон російської військової техніки на Луганщині. Фото: соцмережі.

Поранення терориста Мотороли, цілком ймовірно, означає припинення бойових дій і передує виведенню російських військ з Донбасу. Про це в своєму блозі на ЖЖ написав симпатик "Новоросії", блогер Ель Мюрид, передають Патріоти України.

"Поранення Мотороли і його вивезення в Петербург виглядають дуже своєчасним незалежно від того, як і де це поранення було отримано. "Ополчення" швидкими темпами роззброюють і приводять у відповідність з побажаннями партнерів. У кінцевому підсумку рано чи пізно доведеться вирішувати проблему невдоволення "ополченців", і в першу чергу - їхніх командирів. Ідейних, звичайно, вже перебили, але є і просто авторитетні. Що теж створює певні ризики", - зазначив він.

За його словами, техніка вже почала рухатися ближче до кордону. "До кінця літа є готовність до одномоментного виведення всіх "відпускників" та "їхтамнемає". Техніка і озброєння переміщаються до кордону і фактично готуються до маршу", - написав блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...