""Дякуємо" мільйонам дебілів": Ветеран АТО пояснив, кого слід звинувачувати у війні на Донбасі та втратах українців (відео)

На думку Євгена Дикого громадяни повинні усвідомлювати свою відповідальність за державу, в якій вони живуть, однак у 2010 частина українців цього не зрозуміла, вибравши собі в президенти кримінальника.

Євген Дикий. Фото:скрін відео

Українці можуть "дякувати" за Небесну Сотню і військову агресію Росії тим "мільйонам дебілів", які в 2010 році вибрали собі в президенти кримінальника Віктора Януковича. Громадяни України повинні розуміти, що рівень розвитку держави безпосередньо залежить від ступеня зрілості громадянського суспільства. Таку думку в ефірі Обозревателя висловив екс-доброволець "Айдара", популярний блогер Євген Дикий, передають Патріоти України.

За його словами, після розвалу Радянського Союзу українці могли почати будувати собі нормальну державу, як це робили в той час поляки і жителі країн Балтії.

"Кому ми повинні дякувати за 2014 рік? Ми повинні подякувати тим мільйонам українських виборців, які в 1991 році вибрали собі замість В'ячеслава Чорновола Леоніда Кравчука. Таким чином, законсервували Українську РСР", - сказав блогер.

Дикий зазначив, що громадяни повинні усвідомлювати свою відповідальність за державу, в якій вони живуть.

"Ми повинні бути вдячні мільйонам виборців, які в 1994 році вибрали Кучму. Ми повинні подякувати за Небесну Сотню і за війну тим мільйонам виборців, які в 2010 році ... Так, я розумію, що президент Ющенко дістав усіх. Але, вибачте, бути настільки дебілами, щоб замість нього вибрати собі кримінальника ... Ну, молодці!" - заявив він.

"Ось за це ми тепер платимо. І найприкріше те, що ми платимо за це не життями тих, хто голосував за Януковича, а життями інших. Тому теж треба розуміти - та держава, яка у нас зараз є, вона не з неба впала", - додав Дикий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...