Дякуючи санкціям, в РФ "загинається" ще одне підприємство оборонки, - Злий одесит (фото)

На заводі "Радиоприбор", який є одним з основних постачальників елементів для крилатих ракет X-555, що використовуються стратегічними бомбардувальниками ВКС РФ, масові звільнення і невиплата заробітної плати.

На "Радиоприборе" мітингують голодні росіяни. Фото: ЖЖ.

Вчора в МЗС РФ відреагували на продовження санкцій позитивно, мовляв, це сприяє зміцненню їх економіки. Я не знаю, скільки ще ідіотів в Росії вірить в цю нісенітницю, але в МЗС РФ вони, схоже, скучкувались всі і відразу. Але поки в МЗС Ерефіі святкують продовження санкцій, у Владивостоці штурмують завод "Радіоприлад" голодні співробітники. Про це пише у своєму Livejournal zloy_odessit, інформують Патріоти України, продовжуючи:

"Итак, сегодня утром у завода "Радиоприбор" людно. Подходят как действующие сотрудники, так и бывшие. Люди уже несколько месяцев не получают зарплату, проблемы с которой начались ещё в 2015-м году. Тогда же было объявлено, что стратегическое предприятие будет объявлено банкротом, но главный мыслитель и покоритель космических просторов Дима Рогозин заверил, что банкротства не будет. Ну, слово-то он сдержал, но за год с предприятия уволили или же отправили в отпуск за свой счёт - 1200 сотрудников.

Стоит отметить, что это не первое предприятие оборонного комплекса, которое испытывает подобные трудности. На труху пошёл "Изумруд", а также "Варяг". Что же до "Радиоприбора" то напомню, что данное предприятие является одним из основных поставщиков элементов для крылатых ракет X-555, используемых стратегическими бомбардировщиками ВКС РФ.

В общем - санкции нам не страшны, давай ещё!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...