Дійшло до стрілянини: У мережу виклали фото та відео бійки бурштинокопачів та поліції

​Поблизу села Більська Воля Володимирецького району Рівненської області відбулися масові сутички між нелегальними копачами бурштину, лісниками і поліцейськими.

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції, передають Патріоти України.

Зазначається, що інцидент стався 7 вересня. Конфлікт почався в районі 15:00. Лісники прямували до місць, де промишляють копачі бурштину, щоб ліквідувати наслідки розмиття ґрунту. Лісники на тракторах їхали на територію заповідника.

Їм на зустріч вийшли близько 40 копачів бурштину, спробувавши заблокувати рух. Лісники викликали на допомогу поліцію, але правоохоронцям шлях заблокували місцеві жителі. Вони почали кидати каміння в бік поліцейських. У зв'язку з цим правоохоронці відкрили стрілянину гумовими кулями і застосували балончики зі сльозогінним газом.

В 17 годин конфлікт був вичерпаний. В результаті заворушень ніхто не постраждав. Про затримання також не повідомляється.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти розширили прорив під Очеретиним, - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 12:45

Російські окупанти захопили село Соловйове, таким чином розширивши прорив у районі Очеретиного, зазначають Патріоти України. Кілька днів тому росіяни прорвалися на північний захід від Авдіївки, пройшовши 3 км углиб позицій ЗСУ до селища Очеретине. Як п...

Значно більше ескадрильї: Військовий експерт поділився інсайдами, коли і в якій кількості перші винищувачі F-16 передадуть Україні

субота, 27 квітень 2024, 9:40

Українські Повітряні сили невдовзі отримають багатоцільові літаки-винищувачі F-16 від західних країн-партнерів. Про це в ефірі Апостроф TV розповів авіаційний експерт Костянтин Криволап. . На його думку, одразу три країни-союзники зможуть передати укр...