Дівчинка замерзла на смерть: У Росії вихователі садочку "загубили" дитину під час прогулянки (відео)

Вихователі "забули" трирічну дівчинку на прогулянці.

Ілюстрація: ЗМІ

Лікарі так і не змогли врятувати дівчинку В одному з дитячих садків міста Московський, Новомоськовський адміністративний округ Москви, на смерть замерзла трирічна дівчинка, повідомляють Патріоти України.

Наголошується, що ця трагедія трапилася у дитячому садку №2120. Сьогоні вранці, 16 лютого, вихователь дитсадка вивела підопічних на прогулянку. Після прогулянки дітям потрібно було, зазвичай, снідати. Одна з дівчаток - Захра Рзаєва - снідати з усіма не пішла. Однак, її відсутність замітили не відразу, а лише через дві години. Вихователі знайшли її лежачою в снігу за великим заметом. Вже Захра не дихала. Дитину віднесли в будівлю дитячого садка, викликали швидку допомогу, але лікарі не змогли допомогти дівчинці.

За однією з версій, дівчинці стало погано ще під час прогулянки. Вона впала. Вихователі намагалися їй усіляко допомогти, стверджує керівництво дитячого садку, однак, не змогли. Також дитина занадто багато часу провела на холоді.

Як і чому це сталося, досі невідомо. Представники поліції вивчають документи дитячої поліклініки, до якої дівчинка була прикріплена. Можливо, вони у чомусь допоможуть.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...