"Для чого таким вища освіта?": Боєць АТО розповів про обурливий інцидент, який трапився з ним у виші Харкова

Заступник декана факультету, на якому навчається боєць АТО, вважає, що українським військовослужбовцям не слід вчитися у вищих навчальних закладах.

Харківський національний університет. Ілюстрація:ua.dmitryfirtash.com

Боєць АТО Максим Єфименко, який вчиться в Харківському національному університеті, заявив, що заступник декана з виховної роботи вмовляла його відмовитися від отримання вищої освіти. Про це боєць написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Я – студент 2 курсу заочного відділення екологічного факультету Харківського національного університету і я – військовослужбовець, беру безпосередню участь в бойових діях.

Зараз у мене сесія і в цей же час я знаходжуся на лікуванні після поранення, але не зважаючи на це я з’явився до університету. На кафедрі працює викладач – Кривицька Івета Анатоліївна, яка є водночас заступником декана факультету з виховної роботи.

22 березня цього року ми спілкувалися з нею стосовно мого навчання. Під час розмови виявилося, що я маю незданий екзамен і взагалі я маю "одуматися і не здобувати вищу освіту, в нашій країні є декілька мільйонів людей без освіти і вони добре живуть, працюють і в них все добре і взагалі до чого АТОшникам вища освіта?" , - розповів Єфименко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...