"Для штурма города нужно просто огромное количество артиллерии": Волонтер прокоментував чутки про "швидке звільнення Докучаєвська"

Окрім порушення мінських домовленостей у випадку штурму міста, не варто забувати про неминучі жертви серед мирних жителів та наших бійців.

На околицях Докучаєвська. Фото: Преса України.

Волонтер і учасник антитерористичної операції Мирослав Гай закликав припинити влаштовувати ажіотаж з приводу штурму міста Докучаєвська. Він каже, що при будь-якому військовому штурмі варто пам'ятати про мирне населення і про ті проблеми, які виникнуть у випадку евакуації. Волонтер до сих пір не може забути історію з вивезенням населення із зони АТО, коли в машині не було місць і довелося залишити цілу сім'ю з дітьми, передають Патріоти України.

Гай на своїй сторінці у соцмережі прокоментував нещодавні заклики до керівництва АТО щодо штурму Докучаєвська .Він попросив прокоментувати, наскільки це реально саме зараз, на що професійний військовий відповів: штурм Докучаєвська силами АТО найближчим часом малоймовірний. "Штурмы не объявляются заранее. Их проводят внезапно", - написав волонтер.

У цьому ключі Мирослав Гай пригадав штурми бойовиками Вуглегірська та Дебальцевого. "Помните, что любой штурм, это прежде всего потери среди местного населения", - резюмував волонтер.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу... Ювілярка і її найближчі родичі... Олександр Горобець, письменник.