"Для США, а не для Росії?": Експерт висловив свою думку щодо китайських ракет

Від північних кордонів Китаю – найближча відстань до США, каже Жданов.

Китайські ракети. Фото: "Події"

Розміщенням міжконтинентальних балістичних ракет Китай фактично "зрівняв рахунок з Росією; об'єктивно ракети не становлять загрози для Росії – вони націлені на всю територію США. Таку думку "Обозревателю" розповів військовий експерт Олег Жданов, повідомляють Патріоти України.

Коментуючи місце розташування ракет, він сказав: "Чим північніше для Китаю, тим більше ймовірність покриття всієї території США. Це не для Росії". Він також розповів про те, що, "якщо дивитися з ядерного балансу, то на Далекому Сході рахунок був 1:0 на користь Росії. Там є Нижньотагільська ракетна дивізія. У другу каденцію Путін переозброїв її на "Тополі" - комплекси "Тополь-М". А зараз Китай просто вирівняв рахунок: 1:1".

Жданов вважає, що китайські ракети не становлять особливої загрози для Росії в силу "об'єктивних причин". "Чому Росія так спокійно ставиться до цього факту? Досить порівняти підлітний час російської "Тополі" від річки Амур до Пекіна і підлітний час китайської ракети від річки Амур до Москви. Тому Росія відчуває себе абсолютно нормально".

"А ось від північних кордонів Китаю – найближча відстань до США. І якщо правда те, що ракети DF-41 реально поставлені на бойове чергування, то вони повністю покривають територію Сполучених Штатів", - розповів експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...