"Для тих, хто вважає, що Таня Чорновол раніше була щирим антикорупціонером, і лише зараз скурвилася – невеличка історія", - журналіст

Після е-декларацій, з’ясувалося, що у Чорновол задекларовані дві ділянки в Криму. ЗМІ пишуть, що обидві – в Судаку.

Тетяна Чорновол. Фото:http://gordonua.com/

"Цей допис був вперше опублікований на моїй facebook-сторінці, та оскільки увага до нього виявилася доволі значною, варто перенести його на загал, у блог на УП." Про це пише у блозі Української правди журналіст Сергій Сидоренко, передають Патріоти України, продовжуючи:

Він не є журналістською роботою – власне, я не маю зацікавленості досліджувати стиль життя Тетяни Чорновол. Але «в тусовці» чудово знають, що стиль її мислення – дуже далекий від іміджу непримиренного борця з корупцією, який вона обрала. Так, Тетяна присвятила чимало часу боротьбі зі вкраденим у держави «Межигір’ям», але коли сама мала можливість взяти собі землю під «маєточок», нехай і меншого масштабу – відкрито зізнавалася колегам, що такий шанс не можна випускати.

Кожен сам має вирішити, чи вірити у щирість її боротьби з громадськими організаціями, яка обурила навіть тих, хто не підпадає під нову вимогу щодо декларування. Особисто я – маю підстави не вірити.

Далі – текст fb-допису, про який йшлося на початку.

Для тих, хто вважає, що Таня Чорновол раніше була щирим антикорупціонером, і лише зараз скурвилася – невеличка історія про корупцію.

2007 рік (чи навіть кінець 2006), Таня ще була журналістом і з нею цілком норм було спілкуватися. Ми тоді сиділи журналістською тусовкою МВЦ на Броварському проспекті, чекали на завершення якогось закритого з’їзду.

Це було до кризи, зарплатні в Ъ були нормальні, я ще мав трохи заощаджень і не мав іпотеки, як зараз. А тому – обговорював з колегами насущне – як би прилаштувати гроші, доки не накопичу на перший взнос для квартири. І тут доєдналася Таня і прямо сказала: слухай, тут є така схема: можна дати хабар і отримати землю в Криму, я саме планую їхати. Доєднуйся, щоби робити це разом.

При чому йшлося не про загальні речі, а про конкретику. Мовляв, є знайомий голова в селі Грушівка під Судаком, який це організує, і є якісь виходи власне на Судак; і там і там зроблять рішення про виділення паю. Перше – дешевше, друге – біля моря, дорожче, але «воно того варте, грошей треба бути дати менше за ринкову вартість землі». Жодної проблеми, до речі, «борчиня з корупцією» тут не бачила – розмова йшла не віч-на-віч, а відкрито.

Вона саме збиралася їхати машиною до Криму (наскільки я пам’ятаю, казала, що їде з мамою) і їй було б зручно це робити з кимось. Дала час подумати («Але погоджуйся, бо справа того варта»). Я, звісно, їй так і не перезвонив. Танунафіг. І, оскільки перетиналися ми не так часто, то навіть і не цікавився, як склалися її хабарницькі справи.

А вже згодом, після е-декларацій, з’ясувалося, що у Тані задекларовані дві ділянки в Криму. ЗМІ пишуть, що обидві – в Судаку. А я вангую, що одна в Судаку, а друга – в Грушівці.

Мораль? А немає моралі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...