Дмудлів виженуть на вулицю: У Росії закінчуються гроші на пропаганду - аналітик

Якщо раніше РФ дозволяла собі розгортання широких антисланцевих кампаній в США, то зараз грошей вистачило лише на окремі інформаційні вкидання на телеканалі "Russia Today".

Ілюстрація:ТВ Центр

Влад Пономар повідомляє, що у Кремля, схоже, закінчилися гроші на пропагандистські потреби. Про це він пише у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

Якщо раніше РФ дозволяла собі розгортання широких антисланцевих кампаній в Сполучених Штатах Америки, то зараз грошей вистачило лише на окремі інформаційні вкидання на телеканалі "Russia Today", - пише блогер.

Фінансовий аналітик також наголосив, що американське видання Bloomberg повідомляє про справжню антисланцеву пропаганду, яку російська влада розгорнула за допомогою повністю забороненого в Європейському союзі телеканалу "Russia Today". Пономар повідомляє, що подібні пропагандистські акції Росія ніколи не робить просто так - Путіну заздрісно, що США обійшли Росію за обсягами видобутку сланцевого газу, і тепер він щосили намагається нашкодити хоча б трохи.

Пономар підкреслює, що якщо раніше у Росії вистачало грошей на масштабні антифракерські рухи, то тепер залишається лише на сюжети "RT". Фінансовий аналітик пише, що свій посильний внесок в пропагандистську боротьбу з газовою галуззю в США намагається внести навіть "Газпром" - на сторінках його журналу регулярно нагадують читачам про неминучість смерті сланцевої революції в США.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На Херсонщині для окупантів настало справжнє пекло: До Криму прибула велика "партія" 200-з та 300-х російських загарбників

четвер, 9 травень 2024, 3:25

Українські вояки посилюють вогневий вплив на загарбників. Нові поставки артилерійських снарядів та ракет від союзників вже дають про себе взнаки. У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих оку...

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...