Донбас в нинішньому вигляді забирати не можна, а смерть Путіна навряд чи допоможе вирішити конфлікт - Поярков

Людей, які кричать "Путін, введи війська", варто ліквідовувати за європейським принципом, вважає художник.

Сергій Поярков. Фото:obozrevatel.com

Щоб осіб, які дотримуються проросійських поглядів, було менше, в Україні потрібно створити нормальні умови для життя та ведення бізнесу. А Донбас в нинішньому вигляді забирати не можна. Україна повинна зробити це на своїх умовах, при яких всі, хто воював проти української армії і підтримував агресора, повинні бути посаджені у в'язницю, а інші пособники терористів обмежені в правах. Смерть Путіна навряд чи допоможе вирішити конфлікт, вона навпаки, може навіть посилити його.Таку думку в інтерв’ю Апострофу висловив художник та політичний коментатор Сергій Поярков, інформують Патріоти України.

За його словами, людей, які кричать "Путін, введи війська", варто ліквідовувати за європейським принципом.

"Нам потрібно побудувати нормальну державу, в якій нормальним людям буде нормально жити. Як в Європі. І не стане тих, хто має проросійські погляди. Коли Ющенко (колишній 3-й президент України. – ред.) будував пам'ятник Голодомору, я йому ще тоді говорив, що справжній пам'ятник Голодомору – це не стела в парку Перемоги, а чіткі показники українського бюджету і рівня життя українського населення.

Кращий пам'ятник Голодомору, якщо українці будуть жити краще за росіян. Із людьми, які мають проросійські погляди, потрібно вести діалог і переконувати їх тим, що у нас усе виходить краще, ніж у Росії. Якщо у нас буде вести бізнес простіше, ніж у Росії, то проросійських настроїв стане менше", – заявив Поярков.

Окрім цього, художник розкритикував дії, які лише грають на руку президенту Росії Володимиру Путіну. Наприклад, підпал каналу "Інтер".

"Але чого не можна робити з такими людьми, так це плювати їм у морду, граючи на руку тим, хто використовує ці настрої. Ось підпал каналу "Інтер" – це явна допомога ворогові. Коли Бойка (Юрій Бойко, колишній народний депутат. – ред.) з Опоблоком не пускають в Одесу на річницю трагедії – це робота на користь ворогу.

Я категорично не підтримую погляди проросійських громадян, але якщо ми будуємо демократичну країну, то так робити не можна. Яким би огидним мені не був "Опозиційний блок" у більшій своїй частині, але, на жаль, цих людей вибрали громадяни України.

Коли свого часу Ющенка не пускали до Донецька прихильники Януковича, всі ми це засудили – і в Україні, і в Європі. Дуже важливо при побудові демократичної України за жодних умов не опускатися до методів Януковича, Пшонки (колишній генеральний прокурор України. – Ред.), Путіна і Лаврова (Сергій Лавров, міністр закордонних справ Росії. – ред.)", – переконаний Поярков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.