"Донбасс - это Украина, но мы его, как и Крым, не отдадим": Цимбалюк різко висловився про плани Кремля

Обговорювати главам МЗС по суті нічого. Тому що країна агресор хоче заговорити всіх так, щоб узаконити окупацію Донбасу.
Роман Цимбалюк. Фото: Радіо Свобода.

Росія намагається вмовити Захід узаконити окупацію Донбасу. Про це написав український журналіст Роман Цимбалюк на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Яка вже там зустріч "нормандського формату". Обговорювати главам МЗС по суті нічого. Тому що країна агресор хоче заговорити всіх так, щоб узаконити окупацію Донбасу. Ситуація абсурдна: з Кремля звучить платівка про "громадянську війну". Але чомусь люди, яких у РФ називають "ополченцями" ходять у російській військовій формі", - пояснив він.

Цимбалюк різко звернувся до росіян, зазначивши, що вони не підуть просто так із Донбасу. "Крим захопили досить швидко і "народна самооборона" стала "ми ніколи не приховували, що це російська армія". Ці ж люди залили Донбас кров'ю, тому не хочуть відмовлятися від терміна "ополченці", - підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни використовують на фронті до 60−70 тис. снарядів на добу - джерело

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Представник Генштабу ЗСУ на умовах анонімності розповів, що зараз окупанти ведуть артилерійський вогонь у 5−6 разів інтенсивніше, ніж їм відповідають українці. Про це NV розповіло джерело у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України. Окупаційне угрупуван...

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...