Допомога безхатченкам: Екс-президент Фінляндії та творець Аngrу Вirds знялись у зворушливій фотосесії

Мета фотосесії полягала в тому, щоб нагадати жителям міста, як важливо допомагати бездомним людям.

Фото: pelastusarmeija.fiКолишній президент Фінляндії Тар'я Халонен і один з найбільш відомих програмістів світу, творець гри Angry Birds, Петер Вестербака знялися в незвичайній фотосесії в ролі бездомних, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Сфотографував обох відомий майстер портретного Антон Суксдорф. Халонен він знімав в небагатому районі Каліо в Гельсінкі, де президент насправді живе. На знімку Тар'я Халонен сидить в пошарпаному одязі на сходах, закутавшись в зимовий пуховик. Поряд з нею стоїть сумка з речами. Стіни брудних сходів, на яких сидить жінка, покриті графіті, а на обличчі Халонен - депресія і розчарування.

Скуйовджений Вестербака також сидить, привалившись до стіни, на аркуші картону. Поряд з ним лежить собака і варто валізу з речами.

Варто відзначити, що кампанія, в якій використані обидва знімка, закликає здавати гроші благодійної організації "Армія порятунку", яка допомагає бездомним у Фінляндії.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...