З архіву ПУ. "Ощущение, что Выборг последние лет 10 нещадно бомбили": Журналістка показала, на що Росія перетворила фінське місто (фото)

Як і у випадку із іншими окупованими та анексованими територіями, росіяни зуміли вкрасти, але не доглядати правильно за вкраденим.

Колись Виборг був гарним фінським містом. Фото: соцмережі.

"Это Выборг. Когда-то один из самых красивых городов Финляндии. Сегодня Выборг входит в состав вставшей с колен России. Вероятно, борьба за духовность и скрепы так изнуряет местных чиновников, что у них совсем не осталось ни времени, ни денег на реставрацию исторических памятников", - написала російська журналістка Олександра Гармажапова на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжила:

"Если кто-то видел в Финляндии, напичканной геями и развратом, подобное, киньте линк. Если без сарказма, то очень грустно, что наши чиновники сумели сделать то, чего не удалось фашистам в годы Второй мировой войны.

Ощущение, что Выборг последние лет 10 нещадно бомбили. Как можно так не любить собственную страну, а? У тех же финнов сердце кровью обливается, наверное, при виде такого".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...