З архіву ПУ. Здавалося б, далі неможливо: Росіянки здивували позуванням з іноземцями у вбранні Єви (відео 16+)

Дівчата настільки розійшлися, що деякі очевидці навіть почали питати: "Де охорона? Куди вона дивиться?".

Російські нудистки у парку. Фото: скріншот з відео.

У Росії в липні 2021 року відбувалися дивні речі, в ході ЧС з футболу. Спраглі до уваги іноземців скрепоносці вдавались до дивних вчинків. Особливо в братаннях своєю вульгарною поведінкою відзначалися місцеві дами.

У соціальній мережі Facebook був опублікований відеоролик, знятий в одному з російських парків, передають Патріоти України.

На ньому двоє повністю оголених дівчат з посмішками і сміхом фотографуються і роблять селфі із іноземними вболівальниками. Природно, що склалася ситуація, яка не могла не викликати ажіотажу. Деякі очевидці навіть почали питати: "Де охорона? Куди вона дивиться?".

Чим закінчився інцидент з двома дівчатами- "нудистками" і іноземними фанатами, залишилося невідомо.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...