З архіву ПУ. "Ватные утырки могут взять гимном": Мережу підірвав жорсткий відеокліп, що відображає всю суть Росії

Кліп є пародією на популярне музичне відео американського виконавця Сhildish Gambino "Тһіѕ is Амегіса".

"Русский мир" показали страшним та безглуздим. Фото: скріншот з відео.

В інтернеті стрімко набирає популярність сатиричний кліп відомого російського блогера Юрія Хованського про Росію. Відео було опубліковано на сайті YouTube, передають Патріоти України у червні 2018 року.

Кліп є пародією на популярне музичне відео американського виконавця Сhildish Gambino "Тһіѕ is Амегіса"."Кліп "Це Америка" зайвий раз довів, що ми з вами живемо в самій прекрасній країні... У нас теж є гопники, бандити, менти, беззаконня, а в разі чого ми ще й п*зди дамо цім США. Ми стоїмо на краю прірви, але впевнено рухаємося вперед, тому в якості гімну я пропоную вам цей дісс", - йдеться в повідомленні.

Відео вже набрало близько 3 мільйонів переглядів.

Обережно! У відео присутня ненормативна лексика.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...