З архіву ПУ. "Роналду, допоможи!": Росіяни показали, у якому пеклі живуть громадяни "наддержави", що приймає ЧС-2018 (відео)

Чиновники обіцяли допомогти жителям бараків, але поки тільки вирили вигрібну яму для однієї сім'ї.

Росіяни живуть у бараках без води та туалетів. Фото: скріншот з відео.

У мережі величезну популярність набирає відео від червня 2018 року з Казані, в якому показані нелюдські умови проживання росіян, передають Патріоти України.

Господарі мундіалю запрошують іноземців подивитися на їхні будинки: тут немає водопроводу, газопроводу, доріг, люди ходять в туалет на вулиці. "Рональдіньо, Роналдо який-небудь або Пеле. Нехай приїде-подивиться, в яких ми умовах живемо в 21 столітті", - цитує жителів видання "Настоящее время". Чиновники обіцяють їх розселити, але поки тільки вирили вигрібну яму для однієї сім'ї.

Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...

У перемогу України вірять, це видно по ринку землі: Як змінилася ситуація з вартістю і хто може купувати землю

вівторок, 19 березень 2024, 8:30

В Україні дорожчає земля. Навіть повномасштабна війна не змогла зупинити попит на ділянки сільськогосподарського призначення, передають Патріоти України. З 1 січня 2024-го правила продажу землі змінили. Ліміт на покупця збільшили зі 100 га до 10 тис. г...