Дорогий Насіров: Прокурори САП запросили величезну суму застави за голову ДФС (відео)

Прокурори спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) надали клопотання до суду, де просять взяти Романа Насірова під варту в якості обрання йому запобіжного заходу.

За Насірова просять 2 млрд. грн. застави. Фото zn.uaПро це повідомив адвока Олександр Мірошник, інформують Патріоти України з посиланням на"Обозревателю"

"За нашими даними, в якості альтернативної суми застави вказується сума в розмірі 2 млрд грн. Природно, ця сума застави є свідомо непомірною, вони розуміють, що цю суму ніхто не внесе. Це робиться спеціально, щоб з-під варти Роман Насиров не вийшов , щоб таким чином змусити його визнати свою провину ", - заявив він.

За словами адвоката, це класична схема, яку прокурори САП застосовують уже протягом багатьох місяців в гучних резонансних справах: "Закрити людину в СІЗО і схилити її, щоб догодити слідства".

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело