Доведе до камери в Гаазі: Портніков про те, чому Трамп - не друг Путіну

Дональд Трамп вважає - і це відноситься і до його підходів у внутрішній, і у зовнішній політиці - що противнику потрібно дати відчути свою силу.

Дональд Трамп. Фото: glavnoe.ua.

"Російська пропаганда знаходиться у зрозумілій розгубленості. Напередодні річниці перемоги у Другій світовій війні, що завжди використовується в Росії для нагнітання огидної псевдопатріотичної істерії, провідний претендент на посаду президента Сполучених Штатів Дональд Трамп припустив знищення російських військових літаків в разі, якщо вони будуть продовжувати нахабні провокації проти американських льотчиків", - пише Віталій Портніков для espreso.tv, передають Патріоти України, та продовжує:

"Ще вчора Трамп був улюбленцем російських пропагандистів. Ця закоханість виникла після того, як мільярдер заявив про можливість знайти спільну мову з російським правителем Володимиром Путіним. У Москві це сприйняли як антитезу політики Барака Обами. Обама не шукає спільну мову, оголошує санкції, не розуміє сакральної ролі вкраденого Криму в житті кожного російського шовініста. А Трамп - він все зрозуміє!

Але у Трампа - своє розуміння того, як необхідно діяти у зовнішній політиці. Обама впевнений, що якщо методично впливати на Росію за допомогою економічних санкцій, якщо не давати їй можливості втручатися в справи сусідів, якщо демонструвати, що цивілізований світ ніколи не визнає анексії Криму - так рано чи пізно політика Росії зміниться.

Для Трампа позиція Обами - аналог манної каші. Він вважає - і це відноситься і до його підходів у внутрішній, і у зовнішній політиці - що противнику потрібно дати відчути свою силу. Що не потрібно давати йому спуску. Що якщо Путін хоче хуліганити - потрібно не впливати, а карати. Жорстко і впевнено. Без соплів. Такий Трамп. І дарма російські пропагандисти їм так захоплювалися.

Для Обами відносини з Путіним - це заспокоєння і розрахунок на крах режиму. Для Клінтон - приборкання і розрахунок на крах режиму. Для Трампа - покарання і розрахунок на крах режиму. Фінал для Путіна і його оточення у всіх сценаріях один - камера в Гаазі. Просто у випадку з Трампом Путін потрапить туди швидше, а жертв конфронтації Сполучених Штатів і Росії буде більше. І це - відчутна різниця".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...