"Доведеться повторити іспанський досвід. Українцям потрібно домовлятися між собою" - Матіос про війну на Донбасі (відео)

Військовий прокурор провів паралелі між конфліктом на Донбасі та громадянською війною в Іспанії.

Анатолій Матіос. Фото:скрін відео

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос вважає, що жителям України потрібно домовлятися, щоб прийти до миру. Про це він розповів в ефірі телеканалу "Прямий", передають Патріоти України.

На його думку, події на Донбасі можна порівняти з громадянською війною в Іспанії.

"Будь-яка війна не закінчується перемогою, вона закінчується убитими і пораненими. Відповідно, доведеться домовлятися. Як би мені хтось не пригадав на наступний день після ефіру, але я вважаю, що без реального розуміння різними частинами українського суспільства того, що доведеться повторити не в частині аналізу та розуміння громадянської війни в Іспанії, але доведеться повторити іспанський досвід", - заявив військовий прокурор.

Заяву головного військового прокурора про "громадянську війну" в Мережі трактували, як "зраду". Користувачі відзначили, що такими темпами "скоро Захарченка та Плотницького зроблять героями України", а всіх, "хто був причетний до "ДНР", амністують під красивим словом "Примирення".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...