Довга дорога додому: Кіт знайшов свого господаря через 14 років

В США, за допомогою системи ідентифікації тварин, чоловіку повернули його улюбленця.

Улюбленець Т2 знайшов свого господаря. Фото: unian.ua

Житель міста Форт-Пірс, штат Флорида, втратив свого кота на прізвисько Томас Молодший, або Т2, ще 14 років тому, повідомляють Патріоти України з посиланням на unian.ua.

«Перрі Мартіну довелося переїхати в інше місто через руйнівний ураган. Він взяв вихованця з собою, але той втік у перші ж дні після переїзду. Пошуки тварини ні до чого не привели, і господар вирішив, що Томаса збила машина.

З тих пір Перрі переїжджав ще кілька разів, а потім повернувся в рідне місто. У той же час Т2 підібрав на вулиці зоозахисник, який відправив тварину в притулок, де його просканували. Співробітники були вкрай здивовані, що за всі 14 років кота жодного разу ніхто не підібрав і не відправив до ветеринара або в притулок.

У результаті 60-річному Перрі подзвонив той самий ветеринар, який 16 років тому чіпував кошеня, і повідомив про знахідку. За словами чоловіка, він був "на сьомому небі від щастя", однак найбільше йому хотілося б дізнатися, що всі ці роки робив його кіт. «Було б здорово, якби він хоча б на 15 хвилин отримав здатність говорити і розповів про свої пригоди. Напевно б він запитав щось на кшталт: "Тату, чому ти не відкривав мені двері?"», - розповів господар.

Спочатку кіт відмовлявся від їжі і води і спав більшу частину дня. Однак через десять днів після возз'єднання з господарем тварина потихеньку почала згадувати його. «Я обов'язково зроблю так, щоб він прожив решту своїх днів у комфорті. У нього стирчать кістки, і йому вже 18 років, але це все ще мій Т2», - зізнався Перрі».
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...