​Драпав швидше за всіх: Найманець «Фріц» розповів, як «Моторола стрімголов тікав від українців, залишивши далеко позаду своїх товаришів

Помирати красиво за «русский мир» герой Новоросії не поспішає, вбивати полонених та красти все, що погано лежить його справжнє покликання. Епізод дворічної давнини відповідно характеризує «героя Новоросії».

При звільненні Слов'янська Донецької області влітку 2014 року українська армія переслідувала російського ватажка терористів "ДНР" Арсенія Павлова, відомого як Моторола. Про це розповів бойовик "ДНР" Артем Разуваєв з позивним "Фріц", повідомляє Life.

"Фріц виявився в одній групі з Моторолою. Їх загону поставили завдання підібратися через «зеленку» якомога ближче до блокпосту ЗСУ в передмісті Слов'янська", - йдеться в повідомленні.

Після бою, який нібито тривав кілька хвилин, бійці ЗСУ запросили підкріплення. Прибулі українські прикордонники влаштували на бойовиків облаву, через що терористи розсіялися по "зеленці", розділившись на невеликі групки.

"Прикордонники ланцюгом оточували сектор. Інший раз хлопці чули гавкіт шукачів в парі десятків метрів від себе. Найнебезпечніше було перетинати відкритий простір", - стверджує "Фріц".

За його словами, Моторола тікав від українських силовиків найпершим, пробирався через бурелом, залишивши всіх позаду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...