Дрібні "фокуси" не злочин? "После всех этих историй с декларациями могу ли я считать себя полностью реабилитированным?", - Лещенко

Лещенко, певно, сподівається, що громадськість пробачить купівлю ним квартири на тлі декларацій інших чиновників.

Сергій Лещенко. Фото:UAonline.com.ua

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко прокоментував процес подачі електронних декларацій чиновниками, на тлі активів яких блякне його недавня купівля квартири. Про це він написав у Fаcebook, зазначають Патріоти України.

"После всех этих историй с декларациями могу ли я считать себя полностью реабилитированным Facebook-общественностью?" - залишив допис Лещенко.

Як відомо, українські держслужбовці повинні подати декларації до кінця жовтня 2016 року. За недостовірні відомості в е-деклараціях чиновник може бути оштрафований на суму від 17 до 51 тис. грн або засуджений до двох років позбавлення волі.

Введення електронного декларування було однією з вимог Європейського союзу для реалізації безвізового режиму з Україною.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військові називають це "комбінований вогневий вплив": Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів

четвер, 18 квітень 2024, 21:05

"Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів. Приклад того, що військові називають «комбінований вогневий вплив». DeepState: "Фактично fpv-дрони зупиняють штурмові дії, які готувалися на приватну забудову. Частина ворожої розвідки зайняла будин...

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...