Дрьомов останнім часом був ніким і звали його ніяк: Експерт про те, хто підірвав останнього отамана "ЛНР"

Конкурентам ватажка Плотницького потрібно було продемонструвати, що він не контролює ситуацію і є загрозою для внутрішньої стабільності "республіки".

Павло Дрьомов. Фото: novorossia.today.

"Вчора в "ЛНР" убили останнього "козачого отамана" Дрьомова. Багато хто вважає, що це справа рук Плотницького, бо у Дрьомова був якийсь компромат", - написав на своїй сторінці у соцмережі Вадим Денисенко, передають Патріоти України.

Я думаю, що що це не зовсім так. Ніякого серйозного компромата нем було і не може бути - всі знають про оборудки Плотницького. І якби комусь треба було зняти Плотницького зробити це не так і складно. Який компромат невідомий ФСБ? Хтось не знає, як він дерибанить гуманітарку?

Навіть СБУ знає про вугільний бізнес і про те, як його кришують на українській території. Версія з компроматом красива, але неробоча. Дрьомов останнім часом був ніким і звали його ніяк. Людина заробила свій мільйон, насолоджувалася життям, вирішив на старості років одружитися. Всією своєю поведінкою він говорив: не чіпайте мене, я готовий ходити в строю і не висовуватися.

Хто міг його так демонстративно вбити? Я думаю, це або дрібні розборки за невеликі фінансові потоки, або, що більш вірогідно - конкуренти Плотницького із МГБ ЛНР. Їм потрібно продемонструвати, що Плотницький не контролює ситуацію і він є загрозою для внутрішньої стабільності в цьому анклаві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Еволюція мангала врятує не на довго: Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їм залишилося панувати лічені тижні, - Forbes

неділя, 28 квітень 2024, 9:55

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...