Друг Михалкова та Мерзликіна: Російського актора, що намагався бути жінкою, по-звірячому вбили на батьківщині

Правильна орієнтація на "рускій мір" не врятувала чоловіка, що самотужки відрізав собі пеніс, від неправильного сприйняття земляками його жіночого образу.

Євген Сапаєв. Фото: ЗМІ

Злочинцям не сподобався зовнішній вигляд 42-річного чоловіка, розповіла подруга актора Юлія Бусирева, повідомляють Патріоти України з посиланням на news.eizvestia.

Також вона повідомила, що з якихось причин тіло Сапаєва не доставили на батьківщину. Його поховали як бездомного.

«Часто заглядав до мене в гості. Любив довго розмовляти. Несподівано став заходити рідше, а потім і зовсім зник. Нещодавно з жахом дізналася, що його більше немає. Якимось хуліганам в Москві не сподобався Женін зовнішній вигляд - його побили до смерті », - розповіла Бусирева.

Євген Сапаєв відомий по картині Микити Михалкова «Стомлені сонцем-2». Він любив перевтілюватися в жінку, стати якою він остаточно зважився через три роки після прем'єри фільму.

У Сапаєва не було грошей на операцію зі зміни статі. Тому він простудіював медичну літературу і зробив три спроби щодо позбавлення чоловічих ознак. У 2014 році йому вдалося відрізати дітородний орган, почалася кровотеча. Від смерті Сапаєва врятували медики.

Після лікування актор остаточно перестав зніматися і переїхав в рідне село Велікова Володимирській області. Там він шокував жителів своїми жіночими нарядами і макіяжем, але поступово всі звикли до «Насті». Його цуралися, рідні теж вважали за краще не спілкуватися.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дівчина дуже практична: обміняла Z-батька на Z-футболку від пропагандистів. З футболки хоч якась користь, - Голобуцький (фото)

середа, 17 квітень 2024, 0:00

"Кремлівська пропаганда знов почала вкидати анекдоти про "мальчіков в трусіках" - то полоненого "розіп'яли на іконі і залили хімією", то от "дочку змушували надсилати фото", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...

Віце-адмірал НАТО розповів про загрозу відразу мільярду людей через підводну "гібридну війну" - The Guardian

вівторок, 16 квітень 2024, 23:40

Майже мільярд людей у Європі, США та Канаді не можуть почуватися у безпеці через спроби Росії пошкодити численні слабкі місця підводної інфраструктури, зокрема морські вітряні електростанції, кабелі та трубопроводи. Про це пише The Guardian з посилання...