Дуже сумна новина: у Києві помер журналіст і снайпер АТО

Ігор Смага відчував війну кожною клітиною свого тіла. Упокій Господи з миром його душу. Царство Небесне людині що захищала Україну.

У вівторок, 1 грудня, перестало битися серце боксера, спортивного журналіста, учасника АТО 35-річного Ігоря Смаги.

До того, як піти добровольцем в АТО, Смага працював у кількох редакціях, зокрема, декілька років - у "Газеті по-київськи". У минулому році він пішов добровольцем в АТО. Спочатку був в учебці на Яворівському полігоні, а потім - його направили в зону АТО. Там він потрапив у чотирнадцяту механізовану бригаду, де став снайпером.

Близько місяця тому Ігор приїхав у відпустку в Київ. А вчора колишні колеги по "Газеті по-київськи" знайшли його мертвим у квартирі, де він проживав один.

Попередня причина смерті - серцевий напад. Як написав у соцмережі екс-директор із розвитку "Газети по-київськи" Вадим Балицький, за словами його командира, Ігор був дуже хорошим бійцем.

"Брав участь у багатьох боях із ворогом, відбивав разом зі взводом напади диверсійних груп. Його поважали і цінували в роті за знання, вміння багато чого пояснити бійцям", - розповідає Балицький.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...