Тепер вони знов разом... Стало відомо про смерть мами героя з батальйону "Донбас", який загинув у боях за Іловайськ (фотофакти)

"Вона була Мама... Вона віддала країні сина. Син загинув на виході з Іловайська. Вона не вірила - так довго, скільки було можливо не вірити. Вона чекала... чекала навіть після поховання... Бо вона була Мама..."

Вона була Мама...

Померла Наталія Слободянюк, мама командира відділення батальйону "Донбас" Олексія Затилюк, який загинув у 2014 році в боях за Іловайськ. Про горе повідомила на своїй сторінці в Facebook волонтер Діана Макарова, з сумом зазначають Патріоти України.

"Вона була Мама... Вона віддала країні сина. Бріз загинув на виході з Іловайська. Вона не вірила - так довго, скільки було можливо не вірити у це. Вона чекала. Мені здається, вона чекала навіть після поховання останків сина. Бо вона була Мама...

Вона розчинилась у онучці, вона була щасливою, що життя сім'ї продовжується - і я не бачила світлішої сім'ї в своєму житті. Не знаю, що б я ладна була для них зробити. Що могла, те й робила.

Тепер лишилось її поховати.

Онкологія, зненацька - тоді, коли вона навчилась вже усміхатись і спокійно говорити про сина. Тоді, коли треба ростити онучку, і тут мамині руки були б такі потрібні.

Бо вона була Мама. Вона була... Смерть за півтора місяця хвороби, смерть у тилу, не на війні - але я знаю точно, що її вбила війна", - написала волонтер.


Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...