Два роки без Януковича, а влада досі не згадала за образу пам'яті Степану Бандері: Журналіст закликав повернути нагороду символу національної боротьби

Що заважає Порошенкові звернутися до Верховного Суду України, щоб скасувати рішення Януковича, який позбавив Степана бандеру звання Героя України, цікавиться Сергій Іванов.

Степан Бандера. Фото:shukayu.in.ua

"Як відомо, 20 січня 2010 року президент Ющенко присвоїв Степанові Бандері звання Герой України." - пише у своєму Facebook журналіст Сергій Іванов, зазначають Патріоти України.

2 квітня 2010 року Донецький окружний адміністративний суд визнав незаконним і скасував указ Ющенка. 23 червня 2010 року Донецький апеляційний адміністративний суд залишив рішення суду 1-ї інстанції у силі. На підставі згаданих рішень 12 січня 2012 року Янукович скасував указ Ющенка і, відповідно, позбавив Бандеру звання Герой України.

Увага, запитання. Що заважає Порошенкові звернутися до Верховного Суду України з огляду на те, що рішення ухвалювали кишенькові донецькі суди донецького президента, чи просто скасувати рішення Януковича, який наразі переховується від українських правоохоронних органів у Москві? Пане Порошенку, у вас теж "дєдивоєвалі" чи "волинська різня"?

Замість того, щоб раздавати паспорти громадянам країни-окупанта, яких ніхто там не переслідує, негайно поверніть нагороду одному з символів національної боротьби. Заздалегідь вдячний." - написав журналіст.

Через деякий час журналіст змушений був видалити свій допис зі сторінки, навівши наступне пояснення: "На пост о награждении Бандеры посыпались жалобы. Вынужден удалить, иначе ФБ удалит его вместе с баном." - зазначив Іванов. Однак і цей допис він буквально через годину після публікації теж вилучив.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...