Двоє американців змогли перевершити електрокар Tesla (відео)

Каліфорнійці Ерік Лудгрен та Джех Гарсія заявляють, що змогли побити рекорд Tesla по дальності поїздки електрокара на одній зарядці. Для цього їм потрібно не більше 13 000 доларів та старі запчастини.

На початку серпня повідомлялося, що електричний автомобіль вперше зміг проїхати понад 1000 км без підзарядки, нагадують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Рекорд встановили члени італійського клубу власників автомобілів Tesla. Для історичного заїзду був обраний серійний седан моделі Model S 100D. В цілому італійці змогли проїхати на одній зарядці 1078 км. На подолання цієї відстані у ентузіастів пішло 29 годин та 98,4 кВт-год електроенергії. Середня швидкість руху автомобіля не перевищувала 40 км/год.

Як запевняють американці, їм вдалося побити цей рекорд. Для цього ентузіасти побудували власний електричний автомобіль, що отримав назву «Фенікс». Майже на 90% авто складається зы вживаних деталей, за основу електрокара був узятий двадцятирічний BMW 528i.

Технічні характеристики «Фенікса» не розкриваються, проте зі слів винахідників, вони змогли проїхати на одній зарядці 1203 км. Випробування електрокара проходили у умовах міського трафіку на каліфорнійських вулицях. Середня швидкість руху становила близько 83 км/год.

Втім, підтвердження рекорду поки немає. Однак Лудгрен та Гарсія запевняють, що мають намір повторити заїзд для офіційної реєстрації своїх досягнень.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...