Дивак-злодій вдерся до будинку, щоб винести електроніку: Спочатку протягом п'яти годин мився, їв і самозадовольняв себе

Всі радощі життя за чужий рахунок. Тобто, майже всі.

Фото з відкритого джерелаЦього тижня у південно-східному районі Мельбурна, Австралія, крадій вдерся до будинку і провів у ньому 5 годин перед тим, як винести з нього речі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

І протягом цього часу зловмисник встиг помитися, зварити собі їсти та помастурбувати. Це випливає з відео, знятого прихованими камерами у будинку, які нещодавно оприлюднила місцева поліція. Про це 25 червня повідомила Daily Mail.

Так, злочинець вдерся до будинку, однак перед тим, як утілити свої підступні плани, він спочатку помився у ванній, поголився, почистив зуби, зварив собі локшину, пограв на Playstation та навіть сексуально задовольнив себе, припускають у поліції.

Зловмиснику на вигляд було близько 20-30 років. Після 5-годинного "релаксу", він, зрештою, виніс із будинку домашню електроніку.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...