"Лох - это судьба": Найнефартовіший грабіжник Києва став зіркою мережі (фото, відео)

Користувачі мережі від душі висміяли чоловіка, назвавши його "недокрадієм року".

Злодія-невдаху швидко спіймали. Фото: Фейсбук.

У Києві затримали злодія, який загубив телефон на місці злочину. Про це повідомляє "Київ Оперативний". у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

Чоловік обікрав кур'єрський автомобіль, поки сам кур'єр відійшов віддати посилку. "Водієві дуже сильно хотілося легких грошей. Як їх заробити він не знав, тому вирішив порадитися з товаришем. Коли приїхав до нього на зустріч, не зміг не помітити кур'єрський автомобіль. Коли хлопчина у формі доставщика вибіг з авто, щоб віднести посилку, наш "герой" розкрив багажник і частково обчистив авто, після чого втік", - йдеться в повідомленні.

Після повернення кур'єр виявив пропажу половини посилок і мобільний телефон, який випав у зловмисника. "Правоохоронці, спільно з кур'єром, подзвонили дружині невдахи і сказали, що знайшли телефон та хочуть його повернути. Дружина була вдома, дочекалася чоловіка і вони разом поїхали забирати свій телефон. Нічого не підозрюючи, вони приїхали на місце крадіжки, де його вже чекали співробітники поліції", - додали журналісти.

Користувачі мережі від душі висміяли чоловіка, назвавши його "недокрадієм року".

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...