Дивна поведінка нашого світила стурбувала вчених: Сонце повністю очистилося від плям

Аномальна ситуація загрожує глобальним похолоданням.

Фото з вільних джерел

На думку вчених NASA, якщо ситуація не зміниться найближчим часом жителям Землі слід готуватися до суворих холодів, з тривогою інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зникнення на Сонці плям загрожує людству настанням льодовикового періоду. Фахівці впевнені, що зміни в зовнішності Сонця можуть свідчити про значне зниження активності єдиної зірки Сонячної системи, що в підсумку призведе до глобального зниження температури на планеті Земля. Подібні явища відбувалися в період з 1310 по 1370 і з 1645 по 1725 роки, тоді ж були зафіксовані й періоди глобального похолодання чи так звані малі льодовикові періоди.

Згідно зі спостереженнями вчених, дивовижна чистота на Сонці був зафіксований в нинішньому році, сонячний диск залишався без плям протягом 32 днів. Рівно стільки ж Сонце залишалося без плям і в минулому році.

Такі явища загрожують тим, що знижується потужність ультрафіолетового випромінювання, а значить, розряджаються верхні шари атмосфери. Це призведе до того, що весь космічне сміття буде накопичуватися в атмосфері, а не згорати як це трапляється завжди. Деякі вчені впевнені, що Земля починає замерзати.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...