Тримаймося міцно: Вчені запропонували пересунути Землю до орбіти Марса

Зараз світ, за словами вчених, під загрозою згоряння, оскільки Сонце з кожним разом провокує все більше катаклізмів, які негативно позначаються на людях і тваринах.

Фото: Новости планеты

Як вважають вчені, зрушення нашої планети ближче до Марса дозволить уникнути істотного підвищення температури на Землі. Завдяки цьому згоряння Сонця не стане причиною кінця світу. Про це повідомляють Патріоти України.

Цю думку представили американські вчені. На їхню думку, реалізація плану убезпечить Землю ще мінімум на 7,6 млрд років. Професор Роберт Сміт зазначив, що теорія підтверджена науково, проте разом з віддаленням планети від Сонця відбудеться істотна зміна клімату, велика кількість людей може просто загинути.

Після зсуву в теорії світловий день збільшиться на 14,6%, бо Земля почне обертатися повільніше. Також зазнає зміни швидкість руху по орбіті. Щоб планета змогла втриматися на необхідній осі, орбітальна швидкість повинна буде знизитися з 30 км/с до 28,5 км/с. Для цього вчені мають змінити гравітаційну енергію і орбітальну швидкість нашої планети.

Перераховані заходи дозволять вижити певному відсотку живих істот. Зараз же світ під загрозою згоряння, оскільки Сонце з кожним разом провокує все більше катаклізмів, які негативно позначаються на людях і тваринах.

На сьогоднішній день немає технології, яка б дозволила втілити задумане в життя. Вчені планують створити безпілотний корабель, наповнений вибухівкою для підриву Марса. Зрушення навіть на міліметр спричинить істотні зміни, які витримають далеко не всі люди. Людина за своєю натурою примхлива, тому не здатна конкурувати з тваринами.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...