Дивна ситуація: Україна досі фінансує закупівлі залізниці окупованих районів (відео)

Можна вважати головними "спонсорами терористів" пенсіонерів, але це означає відверто себе обманювати і не звертати уваги на справжніх злочинців.

Будівля "Донецької залізниці". Фото: nbnews.com.ua.

"Відмінний сюжет про торгівлю з окупованими територіями. Журналісти якісно зробили роботу. Донецька залізниця справно отримує українські бюджетні гроші і забезпечує транспортування вугілля з окупованих територій", - написав блогер pauluskp на своєму сайті, передають Патріоти України.

Захарченко ділить з Донецькою залізницею один будинок - на вулиці Артема в Донецьку. Ешелони ніхто не переглядає, хоча з їхньою допомогою можна захопити будь-яке місто як в окупованих районах, так і на підконтрольній території Україні. Досить завантажити туди будь-яку кількість солдатів і техніки. Але обидві сторони нічого подібного не роблять. Тому що - "договорняк".

Дивіться - і продовжуйте схвалювати дії уряду щодо позбавлення пенсій громадян України на окупованих територіях. "Фінансування тероризму - це пенсії. Війна - це мир. Незнання - сила".

Ми ненавидимо російських окупантів, які принесли в наш будинок війну, розруху, страждання і смерть. Але ще більше ми ненавидимо тих, хто співпрацює з окупантами, одночасно знущаючись над залишившимися в окупації мирними жителями. Тих, хто обмінює життя солдатів на гроші, дбайливо зберігаючи довготривалу війну.

Будьте впевнені, як тільки українці дотягнуться до горла найголовніших пособників окупантів - будуть рвати руками і зубами. Рефлексії, сумнівів, коливань - давно вже немає. Нагорі це розуміють, тому поспішають пересаджати як можна більше і залякати якомога сильніше, щоб протриматися довше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Панство, нічого не муляє?": Військовий різко висловився про чоловіка у футболці з написом "ухилянт" (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:44

Журналіст, блогер та військовослужбовець ЗСУ Віктор Трегубов різко висловився про чоловіка у футболці з написом “ухилянт”. Відповідний допис він опублікував на своїй сторінці у Facebook, доповнивши його світлиною, передають Патріоти України. “Панство, ...

Речник Повітряних сил ЗСУ Євлаш розповів про особливості останніх ворожих дій у небі над Україною

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:55

Ілля Євлаш, речник Повітряних сил ЗСУ, зазначив, що останніми днями фіксується відсутність "шахедів" у повітряному просторі України, однак ворог робить більший акцент на балістичне озброєння та на керовані авіаційні ракети типу Х-59, передають Патріоти...