З архіву ПУ. "Теперь эта овца станет депутатом, бл...!": Прихильник "русского мира" влаштував істерику через "київський слід" у "ДНР"

Костянтин Долгов впевнений, що таке призначення - колосальний удар по репутації ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна.

Марія Пирогова. Фото: соцмережі.

Політолог і прихильник "ДНР" Костянтин Долгов влаштував скандал через обрання депутатом до "Народної ради ДНР" Марії Пирогової, яка до 2014 року жила в Києві. "Український слід" не на жарт розлютив любителя "руського мира", чим він поділився в Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Дівчина виявилася донькою однієї з "провідних" співробітниць так званого Міністерства інформації "ДНР". "Не знаю, чи знайомий із цією ситуацією новий глава "ДНР" Пушилін Денис Володимирович, але знаю точно, що це колосальний удар по його особистій репутації", – написав Долгов.

На його думку, допомогла дочці стати депутатом саме мати, яка, до того ж, вже не раз притягувалася до кримінальної відповідальності. Раніше дівчина працювала в тому ж "Міністерстві", що і старша Пирогова.

"Переконана борчиня за Новоросію, Маша до листопада 2014 року чомусь спокійно жила в Києві, звідки їй було "сумно їхати" (пряма цитата)", – продовжив Долгов. За його словами, в 2017 році Марія хотіла провести в Донецьку "секс-олімпіаду" і навіть запросила на цей захід тодішніх керівників "ДНР". "Тепер ця вівця – депутат. Депутат, бл * ть! Законодавець!" - обурився пропагандист.

Небо стане захищенішим: Остін сказав, скільки літаків F-16 отримає Україна у 2024 році

субота, 27 квітень 2024, 9:44

Протягом 2024 року Україна отримає більше ескадрильї американських винищувачів F-16. Вони прибуватимуть разом із пілотами та обслуговуючим персоналом, передають Патріоти України. . Про це заявив голова Пентагону Ллойд Остін на засіданні 21-го засіданн...

Не хотіли захищати рідну Україну - стали м'ясом для держави-агресора: Стало відомо, скільки шахтарів, що залишились в окупації росіяни забрали на війну

субота, 27 квітень 2024, 9:32

Щоб простимулювати гірників іти вбивати вільних українців, окупанти закрили майже всі шахти Донбасу, залишивши сім''ї аполітичних кротів без засобів існування. Російські загарбники мобілізували на тимчасово окупованій частині сходу України майже 60 про...