"Дивна тенденція в команді Порошенка", - політолог про "великий перелом" 2017-го

Здається, Петро Олексійович вирішив актуалізувати старе радянське гасло.
Петро Порошенко. Фото: 112 Україна.

"Дивна тенденція. Ігор Гринів заявляє, що у грудні піде з політики. Юрій Луценко говорить, що бачить себе прокурором ще півроку (тобто, до грудня). Чому команда президента виставляє для себе конкретні часові рамки - грудень 2017?", - пише політолог Кость Бондаренко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Логіка підказує: 29 жовтня - перший тур дострокових президентських виборів, 19 листопада - другий тур, 5 грудня - інавгурація президента. Невже Петро Олексійович вирішив актуалізувати старе радянське гасло "Даёшь пятилетку за три года!"?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...