З архіву ПУ. "Захистить мене та моїх дітей": Сніжана Єгорова звернулась до Порошенка

Телеведуча вирішила звільнитись з телеканалу "Прямий" після курйозного опитування для глядачів в ефірі з її екс-чоловіком Антіном Мухарським.

Сніжана Єгорова. Фото: соцмережі.

Українська телеведуча Сніжана Єгорова влітку 2018 року звернулася до президента України Петра Порошенка з відкритим листом. У ньому жінка попросила захистити себе від "телевізійного кілерства", в яке потрапила телеведуча. Про це Єгорова написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Як раніше повідомлялось, Єгорова вирішила звільнитись з телеканалу "Прямий" після курйозного опитування для глядачів в ефірі з її екс-чоловіком Антіном Мухарським. Тоді в ефірі передачі "Поярковnews" 1 червня за участю її колишнього чоловіка Антіна Мухарського глядачам запропонували опитування, в якому потрібно було вибрати, "кого врятувати" і "не дати вбити ворогу": Антіна Мухарського або Сніжану Єгорову.

"Прошу зазначити, що ми є батьками трьох малолітніх дітей, яків відвідують школи, дитячі заклади, де мають друзів, в яких так само є батьки й дорослі люди, обурені таким диким опитуванням, адже моїм дітям стало відомо, що в ефірі загальнонаціонального каналу вирішувалося питання загрози позбавлення життя одного з їхнього батьків, обираючи між татом і мамою", – заявила Єгорова у листі.

Крім того, телеведуча додала, що звернулася за роз‘ясненнями до керівництва каналу. Проте представники "Прямого" не дали жодної змістовної відповіді і заявили, що не несуть відповідальності за зміст того, що відбувається у прямому ефірі.

Тому Єгорова звернулась до Петра Порошенка з проханням "захистити моє життя та моїх дітей". "...Стати на захист моральних цінностей та підтримувати цивілізовані шляхи вирішення спірних питань, адже найголовніше для подальшого розвитку нашого суспільства – верховенство права і закон", – зазначила вона.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...